Klant aan het woord

 

Mr. Loes Dusée-Gloudemans is zeer deskundig, professioneel, duidelijk en recht door zee. Ze heeft het best mogelijke resultaat voor mij behaald in een moeizame scheidingszaak en mij vanaf het eerste moment het gevoel gegeven dat ik in goede handen was. Ze heeft zaken gedurende de hele periode goed ingeschat en voorspeld. Het hoger beroep heeft ze met glans gewonnen. Door haar inzet zie ik mijn toekomst vol vertrouwen tegemoet. Bij deze zou ik Mr. Loes Dusée-Gloudemans aan iedereen adviseren. Mijn dank is groot.

JackIk had niet gedacht, toen ik je voor het eerst ontmoette, dat de samenwerking zo succesvol zou verlopen. Het intakegesprek was namelijk met een wat “oudere grijze (wijze?)” mannelijke advocaat. Ik had tot nu toe geen enkele ervaring met de rechtbank en zag er erg tegen op. Maar daar heb je dus een advocaat voor want die neemt je dit werk uit handen. Je moet haar alleen voorzien van bewijsmateriaal.
Mr L. Gloudemans kan het emotionele en het zakelijk zeer goed scheiden.
Beste Loes: Ik wil je echt bedanken ondanks dat het mij veel geld heeft gekost. Maar dat lag meer aan de partij die niet wilde scheiden. Ik wil je ook bedanken dat je de kosten zo laag mogelijk hebt gehouden en mij niet zag als een melkkoe. Vanaf november is mijn leven opnieuw begonnen. Ik zal aan iedereen die een advocaat zoekt jou adviseren. Heel veel dank uit de grond van mijn hart ook namens mijn zoon.
Ik heb jaren ervaring met advocaat mevr. Mr.Loes Gloudemans omdat ik in een vechtscheiding was beland. Mr. L Gloudemans heeft er een succes van gemaakt. Dus ook als het tegen zit kunt u op haar bouwen!! Heb uiteindelijk alle rechtszaken gewonnen. Het vergt echter wat geduld in ons rechtssysteem.


Wijgert HorstJe bent bijna 3 jaar lang mijn advocaat geweest.
De verstandhouding is altijd goed geweest.
Je hebt je dossier goed op orde.
Je hebt door je ervaring altijd goede adviezen gegeven.
Je reageerde altijd snel en accuraat.
Beide zittingen was ik blij dat je me vertegenwoordigde.
Over alle schikkingen ben ik zeer tevreden.
Ik heb geen negatieve ervaringen.
Ik wens je heel veel succes en ik kan iedereen jouw dienst aanraden.


Sander VerbeekHelaas was ik in 2015 genoodzaakt om een advocaat in te schakelen, daar mijn ex-man een herberekening van de kinderalimentatie wilde i.v.m. wetswijzigingen. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Mevr. Loes Dusée-Gloudemans van Meesterlijk Advocatuur, een jong advocatenkantoor. We hebben een intake-gesprek gehad van circa een uur en tijdens dit gesprek kreeg ik veel vertrouwen in haar en haar werkwijze. Ze luistert naar je, ze pikt het verhaal goed op, heeft kennis van zaken en al direct een plan van aanpak in haar hoofd. Ik had een advocaat nodig die me begreep, mijn gevoel moest haar gevoel zijn en mijn gedachten, haar gedachten. Mevr. Dusée-Gloudemans heeft dit bij mij bereikt.
Mevr. Dusée-Gloudemans is een advocate die accuraat, flexibel en toegankelijk is. Een advocate met veel geduld en respect voor haar cliënten. Een advocate met kennis van zaken die je vol overgave bijstaat tot de laatste fase in het proces, waarin ze in de Rechtbank zakelijk, met veel kennis van zaken, op een professionele manier jou tevreden naar buiten laat gaan. Ze gaat voor jouw zaak!
Kortom: ik hoop nooit meer in zo’n situatie te komen, maar mocht het helaas toch ooit weer nodig zijn, is Meesterlijk Advocatuur de eerste die ik benader.


Corona van Gorkum