Over Meesterlijk Advocatuur

 

Mijn naam is Loes Dusée-Gloudemans.

Ik ben in januari 2009 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands Recht. Daarnaast heb ik mijn master Notarieel Recht behaald.

Sinds 2010 ben ik advocaat, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Vanaf dit moment heb ik mij met name toegelegd op het begeleiden van scheidingen. Veel van deze scheidingen konden nog in onderling overleg plaatsvinden. De scheidingen waarbij dit niet mogelijk was zijn via de rechter geregeld, waarbij ieder een eigen advocaat had.
Naast het begeleiden van scheidingen, heb ik ook rechtsbijstand verleend in andere voorkomende familiezaken. Het betreft bijvoorbeeld zaken over alimentatie, zorgregeling, hoofdverblijfplaats van kinderen, verdelingskwesties alsmede erfrechtelijke zaken.

Sinds 2015 ben ik Meesterlijk Advocatuur gestart.
Ik heb ervoor gekozen om mij voornamelijk bezig te houden met het personen- en familierecht en erfrecht. Ik kies er bewust voor om niet te veel verschillende rechtsgebieden te doen, zodat ik me goed kan verdiepen in hetgeen ik doe. Daarnaast staat bij mij de cliënt voorop. U bent bij mij een naam, geen nummer.
Mocht u desondanks niet geheel tevreden zijn over mijn diensten, dan verwijs ik u naar de klachtenregeling. Mijn ervaring leert echter dat cliënten positief zijn. Via "Klant aan het woord" leest u enkele ervaringen van cliënten.